Szolgáltatások
  • Éves beszámolók könyvvizsgálata, évközi vizsgálatok
  • Adó-, pénzügyi és számviteli tanácsadás, konzultáció
  • Átalakulások
  • Auditálás magyar és IAS, IFRS normák szerint
  • Konszolidálás
  • Cégátvilágítás, vagyonértékelés

Hírek

2014. évi adóváltozások - SZJA, TAO

 

Tovább »

2013.12.02

 

2013. évközi változások

 

Tovább »

2013.07.25

 

2013. január 1-jétől érvényes adók és illetékek

 

Tovább »

2012.12.07

 


Főoldal

Társaságunk tevékenysége közé tartozik a mérleg auditáláson kívül átalakulási vagyonmérlegek készítése, auditálása. 2008-ban munkatársaink mintegy 130 társaságnál töltöttek be választott könyvvizsgálói feladatokat, illetve auditáltak éves, valamint egyszerűsített éves beszámolókat.

Könyvvizsgálat

Társaságunk a mindenkori jogszabályoknak megfelelő könyvvizsgálati szolgáltatást nyújt magas színvonalon a transznacionális cégektől a kisvállalkozásokig.
Auditálásunk során segítséget nyújtunk cégek hatékonyabb gazdálkodásának kialakításához, pénzügyi folyamatok optimalizálásához.

Adótanácsadás

Társaságunk magas színvonalon, a gyorsan változó jogszabályi változások nyomon követése mellett nyújt szolgáltatást mind a termelő, mind a szolgáltató, és mind a kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások részére. Magánszemélyeknek is segítünk az adókérdéseik megválaszolásában.

Átalakulások

Társaságunk segít a megfelelő társasági forma kialakításában, a jogutódlási forma (szétválás, kiválás, összeolvadás) kiválasztásában. Ellátjuk az ezzel járó számviteli feladatok lebonyolítását, vagyonmérleg elkészítését és auditálását.